Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Lélekben és igazságban imádják : Worship in Spirit and Truth (Hungarian Edition)" by Dr. Jaerock Lee * eBook PDF Kindle ePub Free

Lélekben és igazságban imádják : Worship in Spirit and Truth (Hungarian Edition)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Lélekben és igazságban imádják : Worship in Spirit and Truth (Hungarian Edition)
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 14, 2018
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 8456 KB

Description

Az ószövetségi Leviták könyvében a legapróbb részletekig megtaláljuk az istentisztelet leírását. Vannak, akik azt állítják, hogy azért, mert a Leviták könyve az Istennek való áldozat felmutatásának törvényeiről szól az Ószövetség idején, a könyv nem vonatkozhat ránk ma. Ez teljesen hamis állítás, mert az ószövetségi törvények mélyen beágyazottak a mai istentiszteletben is, ahogy ma imádjuk Istent. Csakúgy, mint az ószövetségi időkben, az újszövetségi időkben is: az ima az út, amelyen találkozunk Istennel. Csak ha követjük az ószövetségi törvények spirituális jelentését az áldozással kapcsolatban, ami feddhetetlen, akkor tudjuk mi is imádni Istent az újszövetségi időkben, lélekben és igazságban. 


Ez a munka mélyen kielemzi a különböző áldozatok tanulságait és jelentőségét úgy, hogy egyenként megnézi az égő- és ételáldozatokat, hálaadó áldozatokat, és a bűntudat felajánlásokat, ahogy ezek ránk vonatkoznak akik az újszövetségi időkben élünk. Ez segít abban, hogy részletesen megmagyarázzuk, hogyan kell Istent szolgálnunk. Annak érdekében, hogy az olvasók megértsék az áldozatok szabályait, ez a könyv színes képeket tartalmaz a templom panoráma nézetéről, a Szentély és a Szentek Szentje belsejéről, és az istentisztelet válogatott eszközeiről. 


Isten ezt mondja nekünk: „Szentek legyetek, mert én szent vagyok” (Leviták könyve 11:45; 1 Péter 1:16), és mindannyiunkat arra kér, hogy teljesen értsük meg a törvényeket, amelyeket a Leviták könyvében megtalálunk az áldozatokkal kapcsolatban, és éljünk szent életet. Remélem, minden szempontból megértik majd e könyv olvasói azt, hogyan történt az áldozat felajánlása az ószövetségi időkben, és imádni fognak az újszövetségi időkben. Azt is remélem, hogy meg fogják vizsgálni, hogy milyen módon, hogyan imádnak, és Istent olyan módon imádják majd, amely tetszik neki.


Ebook Free Online "Lélekben és igazságban imádják : Worship in Spirit and Truth (Hungarian Edition)" PDF ePub Kindle